Tim bolnice „Genesis“ bogatiji za još jednog vrhunskog stručnjaka, internistu dr Radu Tešić

Tim bolnice „Genesis“ bogatiji za još jednog vrhunskog stručnjaka, internistu dr Radu Tešić

S ponosom predstavljamo novu članicu tima – dr Radu Tešić, specijalistu interne medicine.

Angažovana je u Specijalnoj ginekološkoj bolnici „Genesis“ kao stručni konsultant koji će obavljati internističke preglede trudnica i pacijentkinja koje se pripremaju za ginekološke intervencije i operacije.

Stalno je zaposlena u Klinici za ginekologiju i akušerstvo, Univerzitetskog Kliničkog centra Vojvodine, gde je deo tima koji se brine o zdravlju trudnica,  naročito onih sa visokorizičnim trudnoćama. Specijalista je interne medicine sa osamnaest godina iskustva. Bogato znanje iz interne medicine stekla je i radeći u Jedinici intezivnog lečenja Urgetnog centra KCV.

Odluka da se pridruži timu dr Zorice Crnogorac proistekla je, kako kaže, iz želje za saradnjom sa renomiranom ustanovom sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti reproduktivnog zdravlja.

-Posebno sam zainteresovana za rad u oblasti visokorizičnih trudnoća, naročito onih komplikovanih komorbidnim stanjima trudnica, poput šećerne bolesti i hipertenzije. Takođe posedujem iskustvo u radu sa trudnoćom izazvanim stanjima, kao što su preeklampsije, opstetričke holestaze i drugih bolesti. ističe dr Tešić.

U slobodno vreme uživa u čitanju i planinarenju.

Zahvaljujući dugogodišnjem profesionalnom iskustvu, brojnim pacijentima koji su prepoznali dr Tešić kao internistu kod koje su oni na prvom mestu, što je ujedno i moto bolnice „Genesis“, verujemo da ćemo zajedno doprineti daljem rastu i razvoju za dobrobit naših pacijenata, posebno u očuvanju zdravlja budućih mama.

Pitanja dr Radi Tešić možete slati i na mejl bolnica@genesis.rs ili  odabrati termin  pozivom u Call centar + 381 21 382 8887 ili + 381 60 549 4441.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *