Nova potvrda uspeha originalnog „Genesis IVF koncepta“

Nova potvrda uspeha originalnog „Genesis IVF koncepta“

Bolnica Genesis dodatno je učvrstila poziciju najuspešnije klinike kada je reč o rezultatima realizacije Nacionalnog programa biomedicinski potpomognute oplodnje. To pokazuje najnovija analiza Komisije za unapređenje kvaliteta rada bolnice Genesis.

  • Kod žena mlađih od 34 godine procenat klinički potvrđenih trudnoća je 71,42.

  • U kategoriji od 34 do 36 godina zabeležena je uspešnost od 63,63%

  • Od 37 do 39 godina rezultat je 40 %.

  • Kod žena starosti od 39 do 42 godine ostvaren je uspeh od 38,46%

– Ovo je timski uspeh i utoliko me više raduje, naglasila je dr Zorica Crnogorac, komentarišući rezultate. Jedna od stvari na koje sam ponosna u Genesisu je što svi mi učestvujemo u tom procesu, svako u svom domenu, i uvek prema načelima originalnog Genesis koncepta personalizovane VTO.

U njemu insistiramo na tome da pristup svakom pojedinačnom paru bude personalizovan, jer je svaki par priča za sebe. Zato uvek naglašavam da je 65-ti član našeg tima svaka osoba koji nam ukaže poverenje. Zajedno tražimo najbolje rešenje, ističe dr Crnogorac.

Genesis, uvek za korak ispred

Od osnivanja bolnice 4. februara 2006. godine do danas u okviru programa VTO u Genesisu je urađeno više od 3.000 postupaka i rođeno preko 2000 beba. Prosečna starost žena u početku je iznosila 32 godine, dok je danas više od 36 godina. Bez obzira na to povećanje, Genesis je zadržao uspešnost veću od 50 %, a u brojnim periodima ona se penje i do 71,42 %.

– Kada govorimo o neplodnosti, govorimo o trci s vremenom reproduktivnog doba žene. Sledstveno tome gledamo da sve bude podređeno odabiru najboljeg mogućeg trenutka da se proces realizuje. To je ujedno i razlog zašto insistiram na najnovijim dostignućima kada je reč o genetskim testovima, kao i na najnovijim tehnologijama.

Recimo, u svim starosnim grupama primenom ERA testa verovatnoća se povećava i za 27%, a kombinacijom ERA testa i PGS- a i za 80%.  Deo mojih nastojanja je da se novim Zakonom omogući parovima da sve te testove rade o trošku RFZO, naglasila je dr Crnogorac.

Ovi rezultati sastavni su deo našeg redovnog internog istraživanja koja su dostupna svima. Svesni činjenice koliko je parovima vreme dragoceno, a mi uvek polazimo od Vaših potreba, bolnica Genesis radiće i tokom leta.

Sve dodatne informacije o originalnom Genesis konceptu VTO, kao i o slobodnim terminima u kojima možete zakazati Vašu konsultaciju sa lekarom, možete dobiti na brojeve telefona bolnice: +381 21 549 444, +381 21 549 777, +381 60 549 444 1 ili putem mejla bolnica@genesis.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *