Prenatalnim NACE testiranjem obradovali smo tri para- stižu tri zdrava dečaka

Prenatalnim NACE testiranjem obradovali smo tri para- stižu tri zdrava dečaka

Iz samo jedne analize krvi, bezbolno i bezbedno i za mamu i za bebu, za svega nekoliko dana prenatalni test NACE doneo je najbitnije i najlepše vesti za tri mame koje smo, u saradnji sa listom Blic, nagradili testitranjem- sve tri čekaju zdrave dečake!

Snežana i Nikola Radović iz Kraljeva, Andrea Silađi i Viktor Molnar, Paula i Miroslav Kujundžić iz Subotice su tri para koja smo, na osnovu njihovih priča izabrali da upoznaju sve prednosti najpouzdanijeg prenatalnog NACE testa kojem je samo u bolnici Genesis do sada poverenje ukazalo skoro hiljadu budućih mama.

NACE test- pouzdan, bezbolan i bezdedan

– Hvala Vam što ste nam omogućili da uradimo NACE test i da na tako jednostavan način već u ranoj trudnoći saznamo da čekamo zdravog dečkića, rekli su nakon što su videli rezultate Viktor i Andrea. Njih dvoje upoznali su se pre 12 godina na koncertu na kojem je Viktor svirao sa svojim kvartetom.

U muzičkoj školi u Subotici on radi kao profesor violončela, a Andrea je krojačica. Uspela je da se izbori sa karcinomom i da kroz proces vantelesne oplodnje dođu do bebe. Verovali su da će biti devojčica. Više od toga bitno im je da je beba zdrava, a NACE test je to i potvrdio.

Uspešna vantelesna iz prve u Genesisu
Iz Subotice su i Kujundžići koji su takođe zajedno već 12 godina. Posle dugogodišnjih nastojanja da dođu do potomstva obratili su se Genesis timu i uspeli iz prvog pokušaja. Kažu da su sada već navikli da im iz Genesisa  stižu samo lepe vesti.

– Prenatalni NACE test nam je na tako jednostavan način pružio to što nam je sada najbitnije da čujemo- čekamo zdravu bebu! Pouzdan je, bez bola i bez rizika po mamu i plod. Samo jedno vađenje krvi, nekoliko dana i sada uživam u trudnnoći bezbrižno do kraja, a znamo I da je dečak, kaže Paula Kujundžić.

Seka požežela batu- NACE test potvrdio da će biti tako

Snežana i Nikola Radović su prosvetni radnici i upoznali su se na poslu. Duhoviti matematičar je, kaže Snežana, osvojio lepim manirima, a zaljubljeni su kao prvog dana. 2013. godine dobili su ćerkicu, a novo proširenje porodice su dugo priželjkivali.

– Prezadovoljni smo NACE testom i svakom bismo ga preporučili. Doneo nam je sreću i mir već u ranoj trudnoći i za svega nekoliko dana. Uz to izbegli smo amniocentezu koje smo se baš plašili. S radošću i opušteno ćemo čekati porođaj, jer znamo da je naša beba zdrava, a to što je dečak, seku i tatu je mnogo usrećilo, kaže Snežana.

Kako se radi NACE test

Jednostavnim vađenjem krvi u Specijalnoj bolnici Genesis i to već od desete nedelje trudnoće. Testiranje zakazujete pozivom na broj telefona 021 549 444, a na rezultate čekate svega nekoliko dana. Detaljnije o tome šta se NACE test otkriva i kome se posebno preporučuje, možete da pročitate ovde.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *