Pridružite nam se na vebinaru: Borba za bebu- svi izazovi vantelesne oplodnje

Pridružite nam se na vebinaru: Borba za bebu- svi izazovi vantelesne oplodnje

 9.jun 2021.

Šta je najvažnije za uspešnost vantelesne oplodnje? Koji su izazovi VTO i procenat uspešnosti? Šta je najteže tokom procedure? Kako se suočiti sa problemom neplodnosti?  Kako izgleda psihološka priprema za VTO?  Neuspeli pokušaj: kako i šta dalje? Da li je davanje nade uvek rešenje? Kako da kod pacijenata koji već imaju dete sa nekom genetskom bolešću do toga ne dođe ponovo?

Pridružite nam se na vebinaru BORBA ZA BEBU: SVI IZAZOVI VANTELESNE OPLODNJE na kojem ćemo baš odgovarati na ta pitanja, u ponedeljak, 14.juna u 18 časova na „Zoom“ platformi.

Učešće je besplatno, a vebinar organizuju  Specijalna ginekološka bolnica „Genesis“ i „Blic žena“.

Na NAJVEĆEM ŽENSKOM VEBINARU u Srbiji učesnici će imati priliku da od Genesis stručnjaka saznaju sve što ih zanima o neplodnosti i procesu vantelesne oplodnje.

Broj mesta je ograničen, pa se prijavite što pre. Link za prijavu na vebinar je: https://zoom.us/webinar/register/WN_mSstra8LQRa-1QzZikFlOA

UČESNICI VEBINARA

Vebinar- Borba za bebu: svi izazovi vantelesne oplodnjeDR ZORICA CRNOGORAC – specijalista ginekologije i akušerstva, supspecijalista steriliteta i fertiliteta, vlasnica i šefica Tima za vantelesnu oplodnju u Specijalnoj ginekološkoj bolnici „Genesis“ Novi Sad.

Tema:  Šta je najvažnije za uspešnost, izazovi vantelesne, procenat uspešnost.

PROF. DR ARTUR BJELICA – specijalista ginekologije i akušerstva, supspecijalista endokrinologije, psiholog, doktor psiholoških i organizacionih nauka – stručni konsultant u SGB „Genesis“.

Tema: Psihološki aspekt vantelesne oplodnje, ceo proces koliko je težak, šta sve parovi prolaze, šta kad se ne dogovodi, kako ići dalje, ne gubiti nadu.

Genesis timBOJANA MIROSAVLJEVIĆ – reproduktivni biolog-embriolog u SGB „Genesis“.

Tema: Pacjenti koji već imaju dete sa nekom genetskom boleću, kako da do toga ponovo ne dođe, selekcija embriona.

VIOLETA NEDELJKOVIĆ – moderator „Blic žena“

U ovom trenutku svaki peti par u Srbiji ima problem sa sterilitetom. Srećom, ova tema nije više tabu. Zato ćete na najvećem ženskom vebinaru u Srbiji imati priliku da od vodećih srpskih stručnjaka saznate sve što vas zanima o neplodnosti i procesu vantelesne oplodnje.

Prijavite se i ne propustite priliku da dobijete stručne odgovore na sva pitanja, koja vas zanimaju na putu do bebe.

Vidimo se na vebinaru!

2 коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *