„Biramo super ženu“: u konkurenciji za priznanja i naša dr Zorica Crnogorac

„Biramo super ženu“: u konkurenciji za priznanja i naša dr Zorica Crnogorac

Dr Zorica Crnogorac, vlasnica i šefica Tima za vantelesnu oplodnju Specijalne ginekološke bolnice Genesis u konkurenciji je za priznanje „SUPER ŽENA“.

Akciju „Biramo super žene“ organizuju portali Super ženaB92.net sa ciljem da ukažu na žene iz našeg okruženja koje svojim radom, znanjem, hrabrošću, delima pomeraju granice čineći društvo, Srbiju boljim mestom za sve nas.

Tokom akcije na portalu Super žena biće objavljivanje priče o SUPER ŽENAMA, a na kraju, nagrađene će biti one koje dotaknu srca čitalaca i ostave najsnažniji utisak.

Priču o našoj dr Zorici Crnogorac i ono što je kandidovalo za akciju „Biramo super žene“, ali priče ostalih kandidatkinja možete da pročitate u ovom tekstu.

Značilo bi nam da svojom podrškom i glasom doprinesete da dr Zorica Crnogorac dobije priznanje SUPER ŽENA, jer ona to zaista i jeste.

Kako?

  • na portalu Super žena ispod priče o našoj dr Zorici Crnogorac možete da ostavite komentar, podelite svoje utiske i iskustvo sa doktorkom i Genesis timom.
  • zapratite Fejsbuk i Instagram stranicu, Tviter nalog i uključiti se u Viber zajednicu akcije „BIRAMO SUPER ŽENU“, pročitajte priču doktorki Crnogorac, i ukoliko vam se dopada ono što radi – stavite lajk, pokažite u komentaru, budite slobodni da to podelite i na svojim profilima.

Zahvaljujemo uredništvu i kolegama portala Super žena i B92.net na podršci i poverenju Genesis timu,  članovima Komisije na kandidaturi dr Zorice Crnogorac.

Nadamo se da ćemo i dalje nastaviti da opravdamo ukazano poverenje svih vas, pre svega naših parova i pacijenata.

4 коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *