Profesor Siniša Stojić novi- stari konsultant u Genesis timu

Profesor Siniša Stojić novi- stari konsultant u Genesis timu

Specijalna ginekološka bolnica Genesis od 8. decembra pojačala je svoj tim dolaskom novog- starog člana. Prof.dr Siniša Stojić, specijaliste ginekologije i akušerstva, supspecijaliste perinatologije ponovo je u Genesisu.

Oblast bavljenja profesora Stojića su visokorizične trudnoće

U svojstvu konsultanata radio je u Specijalnoj ginekološkoj bolnici Genesis preko 15 godina, sa prekidom od dve godine.

Posebne teme naučnog interesovanja profesora Stojića su:

  • Visokorizične trudnoće zbog različitih bolesti majke i ploda
  • Vođenje trudnoće nakon IVF procedura, koje su neretko višeplodne.
  • Invazivne procedure provere kariotipa ploda (RAC,CVS, kordocenteza).
  • Ekspertni ltrazvučni pregledi
  • Vođenje trudnoće i porođaj.

O saradnji sa doktorkom Crnogorac i zdravom potomstvu

U toku svoje bogate karijere profesor Siniša Stojić radio je u privatnim i državnim ustanovama, a o dugodišnjoj saradnji s doktorkom Crnogorac kaže:

-Saradnja je bila više nego odlična, profesionalna i veoma korektna. To je bio jedan od osnovnih razloga zašto sam odlučio da ponovo započnem saradnju sa doktorkom Crnogorac.

Odluka da se ponovo pridružim timu Dr Crnogorac logičan je sled našeg prethodnog rada, saradnje i obostranog poštovanja, kaže profesor Stojić.

Prema njegovim rečima, pored svih usluga iz oblasti vantelesne oplodnje i ostalih reproduktivnih tehnika, lečenja ginekoloških oboljenja uz širok operativni spektar, trendovi u perinatologiji zahtevaju uvođenje najnovijih procedura praćenja stanja ploda i majke, koje imaju za cilj pravovremenu dijagnostiku stanja ploda i donošenje na svet zdravog potomstva.

Pitanja prof.dr Siniši Stojiću, specijalisti ginekologije i akušerstva, supspecijalisti perinatologije možete slati na mejl bolnice bolnica@genesis.rs, zakazati konsultacije ili pregled putem telefona + 381 21 381 382 8887.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *