„Najbolje iz Srbije 2017.“- u konkurenciji za priznanja i Specijalna ginekološka bolnica „Genesis“ Novi Sad

„Najbolje iz Srbije 2017.“- u konkurenciji za priznanja i Specijalna ginekološka bolnica „Genesis“ Novi Sad

Specijalna ginekološka bolnica „Genesis“  Novi Sad je nominovana za nagradu “Najbolje iz Srbije 2017” u kategoriji  Korporativni brend– Mala i srednja uslužna preduzeća, uz još 10 upešnih kompanija i brendova.

Ovaj tradicionalni izbor po trinaesti put organizuju Privredna komora Srbije i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

Uz tržišno finansijske kriterijume i ocenu stručnog žirija, značajan uticaj na izbor priznanja ima i elektronsko glasanje na sajtu www.najboljeizsrbije.com. Ono daje mogućnost samim korisnicima usluga i proizvoda da iskažu stav o vrednosti brendova koje koriste.

Specijalnu ginekološku bolnicu „Genesis“ za ovo priznanje kandiduje,  personalizovani koncept vantelesne oplodnje, koji je razvijan tokom 12 godina postojanja bolnice, sa uspešnošću višom od 60 odsto i 2.500 rođenih beba.

Razumem dileme i strahove koji dominiraju u borbi sa sterilitetom, jer sam i sama kao majka sada šestogodišnjeg dečaka prošla taj put. Borimo se zajedno sa parovima i važno mi je da imaju poverenje u mene i tim. Prioritet nam je da pronađemo uzrok smetnji, a ne samo da tretiramo posledicu, istakla  je dr Zorica Crnogorac, šefica tima za VTO i direktorka u  SGB „Genesis“.

Koncept usmeren ka svakom paru ponaosob, ulaganje u najsavremeniju opremu i dijagnostičke metode, pozicioniralo je bolnicu u sam vrh najprestižnijih evropskih i svetskih centara za humanu reprodukciju.

Svake godine lečimo više hiljada pacijenata i realizujemo oko 1.000 postupaka vantelesne oplodnje. Posebno smo ponosni na podatak da beležimo porast broja pacijenata iz zemalja Evropske unije.

Za Genesis slovi slogan koji je potekao upravo od vas koji nam ukazujete poverenje- ulazite kao par, a izlazite kao roditelji.

Glasanje na sajtu www.najboljeizsrbije.com traje do 28. februara 2018. godine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *