Dr Zorica Crnogorac u poseti prvim Genesis četvorkama (video)

Dr Zorica Crnogorac u poseti prvim Genesis četvorkama (video)

– Nema lepšeg poklona za 13- ti rođendan Specijalne ginekološke bolnice Genesis, koji smo nedavno obeležili, od činjenice da je Genesis porodica svakog dana sve brojnija. Zahvaljujući saradnji sa Pokrajinom stvorili smo 40 novih života, a zahvaljujući poverenju porodice Krstić, Genesis je dobio prve četvorke.

Čestitamo porodici i posebno hrabroj mami Miri, želimo im puno radosti u svim izazovima koji im predstoje, a mi ćemo im na tom putu i dalje pružati podršku. Originalni Genesis koncept do sada je na svet doneo više od 3.000 beba, a za Genesis tim ovo je dodatni motiv da ga i dalje razvijamo.

Tim rečima je dr Zorica Crnogorac danas u Subotici još jednom ukazala na koji način ona i njen tim uzvraćaju na poverenje, kako parova, tako i Pokrajine. Sa predsednikom Pokrajinske vlade, Igorom Mirovićem, ona je danas obišla porodicu Krstić i uručila im ček na 100.000 dinara.

Čestitke i Genesisu, novim parovima još bolja podrška

– Zaharije, Božidar, Melanija i Dimitrije obradovali su i porodicu Krstići sve nas. Oni su prve četvorke u Srbiji nakon sedam godina zahvaljujući upornosti i želji porodice Krstić, ali i zahvaljujući sjajnom radu stručnjaka Specijalne ginekološke bolnice Genesis koje predvodi dr Zorica Crnogorac.

Ja sam danas njihov gost u želji da se zahvalim porodici na ovakvom izboru, kao i da doktorki Crnogorac čestitam na sjajnom radu, rekao je tom prilikom predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.

On je naglasio da će podrška parovima suočenim sa sterilitetom, sufinansiranjem biomedicinski potpomogne oplodnje, biti nastavljena i narednih godina i da će budžet za te namene biti povećan.

Takođe je podsetio da su u ovoj godini definisane i nove pronatalitetne mere u vezi sa stambenim obezbeđenjem porodica sa troje i više dece, u nadi da će i porodica Krstić koristiti ta sredstva.

Stvaranje novih života je naša mislija

S obzirom na posao koji smo odabrali, vrhunski rezultati su za nas obaveza. Poverenje nam ukazujete za vama najvažnije želje. U njih mi ulažemo ljubav, znanje i posvećenost unapređivanju procesa vantelesne oplodnje.

Danas smo u Subotici radost zbog uspeha podelili svi. A malo smo se i našalili!

Sve informacije o originalnom Genesis konceptu personalizovane vantelesne oplodnje možete da dobijete pozivom na brojeve telefona 021 549 444, 021 549 777, putem mejla bolnica@genesis.rs, ili lično, u ulici Uroša Predića 4 u Novom Sadu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *