Dijagnostika steriliteta- za jedan dan, bez bola, anestezije i nepotrebnih troškova

Dijagnostika steriliteta- za jedan dan, bez bola, anestezije i nepotrebnih troškova

Za vama je gotovo čitava godina u kojoj nisu stigle vesti koje najviše želite da čujete. Ili čak niz godina. Pokušaja, nadanja, bez rezultata i bez jasnog objašnjenja. U oba slučaja to je momenat kada je neophodno da se uradi kvalitetna dijagnostika, koja će pokazati koje su mogućnosti pred vama.

Ona daje uvid u potencijalne uzroke i precizno određuje odabir metode. Svaki detalj na tom putu je bitan, jer može da pokaže da vantelesna oplodnja možda i neće biti potrebna, da će neka od metoda pre dovesti do željenog rezultata. Sve zavisi od toga koje analize radite i na koji način se one tumače.

Gde drugi vide kraj, mi vidimo novi početak

Mnogi problemi više nisu nerešivi. Na osnovu našeg jedanaestogodišnjeg iskustva i vrhunskih rezultata u oblasti lečenja steriliteta, formirali smo paket pregleda koji nam daju jasan uvid u trenutno stanje i moguće opcije. Te analize možete da uradite za jedan dan, bez bola, bez anestezije i što je najbitnije, bez bespotrebnih troškova.

Evo šta taj proces obuhvata:

  • spermogram i spermokulturu
  • sonohisterosalpingografiju, ultrazvučnu proveru prohodnosti jajovoda. Reč je o bezbolnoj metodi kojojm se ultrazvučno, uz primenu kontrastnog sredstva, u okviru vašeg odabranog termina proveri stanje jajovoda.
  • dijagnostiku anatomije materice. Neinvazivno, 3D i 4D ultrazvučnim pregledima, stiče se uvid u građu, veličinu i strukturu organa, kao i u postojanje eventualnih patoloških sadržaja u maloj karlici.
  • konsultacija sa lekarom

Na konsultaciju je potrebno da ponesete:

  • nalaze hormona koje morate uraditi trećeg dana ciklusa: FSH, LH, Estradiol, AMH, sTSH, ATPO, Prolaktin
  • nalaze briseva: VS, PA, CB, Ureaplasma, Mycoplasma, Chlamydia Tr
  • KKS, SE, urin
  • Insulinska rezistencija

Ukoliko želite i te nalaze takođe možete uraditi kod nas. U tom slučaju trećeg dana ciklusa radite analize hormona, krvne slike, urina i insulina (ukupno 18 analiza). Potom sredinom ciklusa briseve, a onda nakon što stignu rezultati, planirate jednodnevnu dijagnostiku i konsultaciju sa lekarom, tako da ona bude pre ovulacije, jer je to period kada se radi sonohisterosalpingografija.

Kada su svi nalazi spremni, vaš lekar ih zajedno sa vama pregleda, analizira i predlaže vam metodu- kako najbrže do bebe.

Genesis bolnica

Kvalitetna dijagnostika je osnovni preduslov za uspešno lečenje steriliteta. To je temelj na kojem gradimo sve ostalo i mora da bude postavljen dobro. Ispitivanje  i utvrđivanje uzroka stoga je važno poveriti stručnom i iskusnom timu, jer ukoliko se taj tako važan posao ne uradi kako treba, male su šanse da će kompletan proces rezultirati uspehom.

Na osnovu uvida u potencijalne uzroke steriliteta, Genesis tim posvećen vašoj želji da dobijete dete planira i sve ostale stepenice ka tom cilju. Dijagnostika postavlja smernice, na osnovu nje bira se metoda, način na koji će se ona izvoditi, vreme u kojem će se raditi, vrsta terapije koja će je pratiti.

Posebno smo ponosni na činjenicu da se tokom čitavog tog procesa u bolnici Genesis koriste najsavremenije tehnologije, metode i genetski testovi, te da su nam eminentne svetske klinike, na osnovu rezultata koje u oblasti lečenja steriliteta postižemo, ukazale poverenje kako bi ih uvele na našem području. Sve one značajno povećavaju uspešnost lečenja.

Bilo da je reč o muškom ili ženskom sterilitetu, nakon jednodnevne dijagnostike, to je sledeća stepenica koju savladavamo zajedno. Više o tim testovima možete pročitati ovde.

Za nas svaki par je priča za sebe. Nova priča. Zahvaljujući originalnom Genesis konceptu personalizovane vantelesne oplodnje, koji je od prvog dana ispitivanja i traženja za vas najbolje opcije, usmeren konkretno na vas, naša klinika je lider u lečenju steriliteta već 11 godina.

Taj proces ne rezultira uvek vantelesnom oplodnjom. Koja će metoda biti najbolja za vas, reći će vam upravo kvalitetna dijagnostika.

Sve informacije u vezi sa cenom paketa jednodnevne dijagnostike kao i o slobodnim terminima za konsultaciju možete dobiti na brojeve telefona bolnice +381 21 549 444, +381 549 777, viber +381 60 549 4441 ili putem mejla bolnica@genesis.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *