Bolnica „Genesis“ u konkurenciji za priznanje „Family friendly“ kompanija

Bolnica „Genesis“ u konkurenciji za priznanje „Family friendly“ kompanija

Specijalna ginekološka bolnica Genesis Novi Sad nominovana je za priznanje „Najbolji prijatelj porodice 2018“ u konkurenciji sa još 10 kompanija i društava.

Akciju „Prijatelj porodice“ po prvi put organizuju Privredna komora Srbije i Kabinet ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku Vlade Republike Srbije, sa namerom da se u poslovnoj zajednici istaknu preduzeća koja su pored dobrih poslovnih rezultata, izgradila i porodično – prijateljsko okruženje i imaju najbolje primere prakse u usklađivanju rada i roditeljstva.

I Vi možete doprineti Vašim glasom da bolnica Genesis ponese priznanje „Family friendly“ kompanija, u okviru akcije „Prijatelj porodice 2018“.

Naša porodica jedna je od najvećih u Srbiji

Bolnica „Genesis“ prepoznata je danas kao uspešna zdravstvena ustanova, koja je za 12 godina postojanja bila podrška velikom broju parova u borbi protiv steriliteta i pomogla da na svet dođe 3.000 dece.

Koncept usmeren ka svakom paru ponaosob, uvođenje inovacija, uspešnost viša od 60 odsto, briga o reproduktivnom zdravlju nacije, kao i brojna zalaganja dr Zorice Crnogorac na promenama zakonskih regulativa i prepreka sa kojima se sreću parovi u borbi sa sterilitetom, deo je stvari koje kandiduju Specijalnu ginekološku bolnicu Genesis za priznanje „Najbolji prijatelj porodice 2018“.

– Proširenje porodice za mnoge parove u današnje vreme je veliki izazov. Ponosni smo na ulogu kojom nastojimo da doprinesemo u tom procesu i zahvalni na njoj. Ipak, tu ne vidim kraj, već tek početak naše brige o porodici. Sledstveno tome i u samom Genesis timu brinemo o porodicama i raznim olakšicama i sistemima organizacije nastojimo da uskladimo sve segmente života, istakla je dr Zorica Crnogorac, povodom nove nominacije bolnice Genesis za priznanje.

Glasanje na sajtu www.prijateljporodice.rs. traje do 7. decembra 2018. godine do 17 časova.

Hvala Vam na podršci.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *